Åtgärda Bitdefender VPN-migreringsproblem

Om du inte kan migrera till den nya versionen av Bitdefender VPN följer du dessa steg-för-steg-instruktioner för att lösa problemen:

1. Kontrollera din internetanslutning

• Säkerställ en stabil internetanslutning: Kontrollera att din internetanslutning är stabil.
  • Testa internethastigheten: Om möjligt, testa din internethastighet för att säkerställa att den är tillräckligt snabb. Det finns många gratisverktyg på nätet som du kan använda för att testa hastigheten på din internetanslutning: Fast.com, Speedtest.net, Internethealthtest.org, Speedtest.xfinity.com etc.
  • Byt nätverk (mobila användare): Om du använder en Android-enhet, iPhone eller iPad kan du prova att växla mellan mobildata och Wi-Fi för att se om Bitdefender VPN-migreringsproblemen kvarstår.

2. Inaktivera andra VPN-applikationer

• Koppla bort andra VPN: Kontrollera att ingen annan VPN-applikation körs. Att ha flera VPN aktiva kan orsaka konflikter.

3. Inaktivera brandväggen tillfälligt

• Stäng av brandväggen: Se till att det inte finns några aktiva brandväggar som kan blockera Bitdefender VPN. Detta inkluderar inbyggda brandväggar som Windows Defender Firewall, brandväggsprogram från tredje part eller routerns brandvägg.
  • Lägg till undantag: Om det inte går att inaktivera brandväggen tillfälligt kan du lägga till ett undantag för Bitdefender VPN. Om du är osäker kan du läsa användarhandboken för din brandväggsprogramvara, kontakta tillverkaren eller din internetleverantör.

4. Inaktivera program för trafikfiltrering

• Kontrollera om det finns programvara för trafikfiltrering: Kontrollera om du har några trafikfiltreringslösningar installerade, särskilt sådana som är avsedda för avancerade nätverkskort för spel (t.ex. Killer Control Center, ASUS GameFirst, Detect Safe Browsing by Easy Solutions).
  • Inaktivera filtrering: Inaktivera eller avinstallera dessa trafikfiltreringsprogram tillfälligt för att se om problemen med Bitdefender VPN-migrering löses.

5. Starta om din enhet

• Starta om: Starta om din dator eller mobila enhet för att rensa bort eventuella tillfälliga problem eller konflikter som kan påverka VPN-migreringsprocessen.

6. Installera om Bitdefender VPN

Genom att följa dessa steg bör du kunna felsöka eventuella problem som uppstår när du migrerar till den nya Bitdefender VPN-versionen.