Hur förlänger jag min Bitdefender-prenumeration utan att förlora återstående dagar?

Om du har köpt en ny Bitdefender-aktiveringskod men fortfarande har dagar kvar på din nuvarande prenumeration kan du slå samman de två utan att förlora några giltighetsdagar. Här är en steg-för-steg-guide för att säkerställa att din prenumeration förlängs på rätt sätt:

Steg 1: Säkerställ kompatibilitet

Innan du fortsätter, verifiera att:

• Den nya prenumerationen är identisk med din nuvarande prenumeration (samma produktnamn, antal användare).
  • Den totala giltighetstiden för båda abonnemangen tillsammans inte överstiger 5 år.

Obs: Prenumerationer som köpts från Bitdefender officiella webbplats börjar gälla på inköpsdatumet, oavsett när de aktiveras i Central.

Steg 2: Logga in på Bitdefender Central

1. Öppna en webbläsare och besök https://central.bitdefender.com
  2. Logga in på ditt Bitdefender Central-konto om du uppmanas till det.

Steg 3: Få tillgång till dina prenumerationer

1. Klicka på Mina prenumerationer i det vänstra sidofältet.
  2. Välj sedan fliken Prenumerationer högst upp och klicka på Aktivera med kod.

Mina prenumerationer - förlänga Bitdefender-prenumerationen

Steg 4: Ange den nya aktiveringskoden

1. Ange den nya aktiveringskoden i den angivna rutan och klicka på Aktivera.
    • Om du köpte prenumerationen direkt från Bitdefender officiella webbplats klickar du på knappen AKTIVERA I CENTRAL i bekräftelsemailet.

Aktivera

Steg 5: Förläng nuvarande Bitdefender-prenumeration

1. En dialogruta kommer att visas. Välj alternativet Förläng nuvarande prenumeration.
  2. Klicka på Bekräfta aktivering för att slå samman den nya prenumerationen med din nuvarande.

Förlänga prenumerationen på Bitdefender

Steg 6: Verifiera den förlängda prenumerationen

1. Därefter kommer du att informeras om att prenumerationen har förlängts framgångsrikt.
  2. Gå tillbaka till Mina prenumerationer i Bitdefender Central. Datumet Upphör den bör nu återspegla det nya utgångsdatumet, som inkluderar både de återstående dagarna av din nuvarande prenumeration och den nya.

Expiration date

Steg 7: Kontrollera alla enheter

De nya prenumerationsuppgifterna kommer att tillämpas på alla enheter som är kopplade till ditt Bitdefender-konto på inom några minuter.

Steg 8: Synka enheter manuellt (om nödvändigt)

Om det nya utgångsdatumet inte uppdateras automatiskt på vissa enheter:

1. Öppna Bitdefender-programmet som är installerat på den berörda enheten.
  2. Klicka på ditt kontonamn och välj Byt konto. För hjälp, se vår guide om hur du byter konto i Bitdefender-program.
  3. Logga in på igen med hjälp av e-postadressen och lösenordet som är kopplat till ditt Bitdefender Central-konto.
  4. När du är inloggad kommer de nya prenumerationsuppgifterna att tillämpas.

Genom att följa dessa steg kan du enkelt förlänga din Bitdefender-prenumeration och slå samman den återstående giltigheten för din nuvarande prenumeration med den nya, vilket säkerställer att du inte förlorar några dagar.