Så här konfigurerar du Scam Copilot i Windows

Scam Copilot är Bitdefender AI-drivna bluffdetektor. Följ stegen nedan för att ställa in Scam Copilot på Windows-datorer.

Steg 1: Öppna Scam Copilot

1. Öppna Bitdefender Total Security.
  2. På huvudinstrumentpanelen, antingen:
    • Klicka på Scam Copilot direkt, eller

Scam Copilot

• Klicka på Skydd i menyn på vänster sida och öppna sedan Scam Copilot.

Steg 2: Kom igång

1. Klicka på knappen Kom igång på översiktsskärmen Scam Copilot.

Kom igång

Steg 3: Konfigurera Scam Copilot

Du kommer att se vilka funktioner på Scam Copilot som redan är aktiverade och få vägledning för att konfigurera de funktioner som kräver extra åtgärder. Följ instruktionerna på skärmen för att ge de behörigheter som krävs:

Skydd mot bedrägerier online

1. Klicka på knappen Aktivera.
  2. Välj Ja när du uppmanas att aktivera skydd mot bedrägerier online.

Online Scam Protection

E-postskydd

Skydd för lokal e-post

Inkluderar Antispam för e-postprogrammen Outlook och Thunderbird, tillsammans med Online Threat Prevention-omkopplaren för lokalt e-postskydd.

1. Om lokalt e-postskydd är inaktiverat klickar du på knappen Aktivera.
  2. Välj Ja när du uppmanas att aktivera lokalt e-postskydd.

Local Email Protection

Skydd för e-post på webben

Inkluderar e-postskydd för Gmail- och Outlook-konton som nås via en webbläsare.

1. Om webbe-postskydd är inaktiverat klickar du på knappen Lägg till e-postkonto.
  2. Välj din e-postleverantör (Google eller Outlook).
  3. Logga in med ditt Google- eller Outlook-e-postkonto.
  4. Tillåt Bitdefender att skanna din brevlåda.

Email Protection

Steg 4: Avsluta konfigurationen

1. När alla Scam Copilot -komponenter är aktiverade kan du stänga konfigurationsfönstret.

Set up Scam Copilot. Du är klar!

Nu är du klar! Du har framgångsrikt installerat Scam Copilot på din Windows-dator. Bitdefender är nu redo att hjälpa dig med:

• Automatisk upptäckt av bedrägerier. Identifierar och blockerar bedrägerier i din e-post, webbläsare, meddelanden och andra appar.
  • Erkännande av nya bedrägerier. Håller dig säker genom att upptäcka även de nyaste bedrägerimönstren när de utvecklas.
  • Specialiserad AI-chatbot. Fungerar som din personliga assistent och hjälper dig att upptäcka bedrägliga avsikter i misstänkta interaktioner.