Så här konfigurerar du Scam Copilot på Android

Scam Copilot är Bitdefenders AI-drivna bluffdetektor. Följ stegen nedan för att ställa in Scam Copilot på Android-smartphones och surfplattor.

Steg 1: Öppna Scam Copilot

1. Öppna Bitdefender Mobile Security.
  2. På huvudinstrumentpanelen, antingen:
    • Tryck på knappen Aktivera i rutan Scam Copilot rutan, eller

konfigurera Scam Copilot på Android

• Tryck på ikonen Scam Copilot längst ned på skärmen.

Steg 2: Kom igång

1. Tryck på knappen Kom igång på översiktsskärmen Scam Copilot.

Kom igång

Steg 3: Konfigurera Scam Copilot

Du kommer att se vilka funktioner på Scam Copilot som redan är aktiverade och få vägledning för att konfigurera de funktioner som kräver extra åtgärder. Följ instruktionerna på skärmen för att ge de behörigheter som krävs.

Skydd mot bedrägerier online

1. Tryck på knappen Aktivera knappen.
  2. Om Web Protection är avstängt på grund av att behörigheten Accessibility saknas uppmanas du att trycka på Allow för att fortsätta.
  3. Du kommer till enhetens Tillgänglighet inställningar.
  4. Leta reda på Bitdefender Mobile Security och aktivera det.

Online Scam Protection               Tillåt

SMS-skydd

1. Tryck på knappen Aktivera.
  2. Välj Tillåt för att göra det möjligt för Bitdefender att skanna textmeddelanden efter farliga länkar och bedrägerier.

SMS Protection - konfigurera Scam Copilot Android               Tillåt

Skydd mot bedrägeriavisering

1. Tryck på knappen Aktivera.
  2. Välj Tillåt för att tillåta Bitdefender att skanna meddelanden efter farliga länkar och bedrägerier.

Scam Notification Protection - konfigurera Scam Copilot Android               Tillåt

Chattskydd

1. Tryck på knappen Aktivera.

Chat Protection - konfigurera Scam Copilot Android

Steg 4: Slutför installationen

1. När alla Scam Copilot -komponenter är aktiverade kan du stänga installationsfönstret.

Konfigurera Scam Copilot - Android. Klart

Du är klar med allt! Du har framgångsrikt konfigurerat Scam Copilot på din Android-enhet. Bitdefender är nu redo att hjälpa dig med:

• Automatisk upptäckt av bedrägerier. Identifierar och blockerar bedrägerier i din e-post, webbläsare, meddelanden och andra appar.
  • Erkännande av nya bedrägerier. Håller dig säker genom att upptäcka även de nyaste bedrägerimönstren när de utvecklas.
  • Specialiserad AI-chatbot. Fungerar som din personliga assistent och hjälper dig att upptäcka bedrägliga avsikter i misstänkta interaktioner.