Så här konfigurerar du Scam Copilot på iOS

Scam Copilot är Bitdefender AI-drivna bluffdetektor. Följ stegen nedan för att ställa in Scam Copilot på iOS-enheter - iPhone och iPad.

Steg 1: Öppna Scam Copilot

1. Öppna Bitdefender Mobile Security.
  2. På huvudinstrumentpanelen, antingen:
    • Tryck på knappen Aktivera i rutan Scam Copilot rutan, eller

Scam Copilot iOS

• Tryck på ikonen Scam Copilot längst ned på skärmen.

Steg 2: Kom igång

1. Tryck på knappen Kom igång.

Kom igång

Steg 3: Konfigurera Scam Copilot

Du kommer att se vilka funktioner på Scam Copilot som redan är aktiverade och få vägledning för att konfigurera de som kräver extra åtgärder. Följ instruktionerna på skärmen för att ge de behörigheter som krävs.

Skydd mot bedrägerier online

1. Tryck på knappen Aktivera knappen.
  2. Om Web Protection inte har konfigurerats ännu uppmanas du att godkänna sekretesspolicyn.
  3. Välj Tillåt för att tillåta Bitdefender att skanna internettrafik.
  4. Ange PIN-koden för iPhone eller iPad för att slutföra installationen av Online Scam Protection.

Skydd mot bedrägerier online - Scam Copilot iOS

SMS-skydd

1. Tryck på knappen Enable.
  2. Öppna appen ⚙︎ Inställningar appen på din iPhone eller iPad.
  3. Bläddra ner och välj Meddelanden i listan.
  4. Tryck på knappen Okänd & skrä ppost sektionen.
  5. Växla Filtrera okända avsändare till läget på.
  6. Välj B Mobile Security i avsnittet SMS Filtering > välj Aktivera.
  7. Gå tillbaka till Bitdefender Mobile Security och tryck på Jag har aktiverat SMS-skydd.

SMS Protection - Scam Copilot iOS               Jag har aktiverat SMS Protection

Skydd för kalenderinbjudningar

1. Tryck på knappen Aktivera.
  2. Tillåt Bitdefender att skanna kalendern efter farliga länkar och bedrägerier.

Skydd mot kalenderinbjudningar - Scam Copilot iOS               Tillåt

Steg 4: Avsluta installationen

1. När alla Scam Copilot -komponenter är aktiverade kan du stänga installationsfönstret.

Scam Copilot iOS aktiverad

Du är klar med allt! Du har framgångsrikt konfigurerat Scam Copilot på din iOS-enhet. Bitdefender är nu redo att hjälpa dig med:

• Automatisk upptäckt av bedrägerier. Identifierar och blockerar bedrägerier i din e-post, webbläsare, meddelanden och andra appar.
  • Erkännande av nya bedrägerier. Håller dig säker genom att upptäcka även de nyaste bedrägerimönstren när de utvecklas.
  • Specialiserad AI-chatbot. Fungerar som din personliga assistent och hjälper dig att upptäcka bedrägliga avsikter i misstänkta interaktioner.