Åtgärda: Bitdefender Removal Has Finished With Errors

Om du stöter på meddelandet "Bitdefender Removal Has Finished With Errors" (Bitdefender borttagning har avslutats med fel), om inget händer när du försöker köra Bitdefender avinstallationsverktyg eller om det hänger sig, måste du använda Bitdefender avinstallationsverktyg i felsäkert läge.

Bitdefender Removal Has Finished With Errors

Följ dessa steg för att helt ta bort Bitdefender från din Windows-dator.

Steg 1: Ladda ner Bitdefender avinstallationsverktyg

1. Öppna din webbläsare och navigera till sidan för Bitdefender avinstallationsverktyg: https://www.bitdefender.com/links/uninstall_consumer_paid.html
  2. Ladda ner verktyget och spara det på en plats på din dator som du lätt kan komma åt, till exempel skrivbordet eller mappen Nedladdningar.

Steg 2: Starta om Windows i Felsäkert läge

För att starta om datorn i Felsäkert läge, följ instruktionerna för din version av Windows:

För Windows 11, Windows 10, Windows 8:

1. Klicka på menyn Start och välj Inställningar.
  2. Gå till System (Uppdatering & Säkerhet i Windows 10 och Windows 8) och välj sedan Återställning.
  3. Under Avancerad start klickar du på Starta om nu.
  4. När datorn har startat om väljer du Felsök > Avancerade alternativ > Startinställningar > Starta om.
  5. När datorn startas om igen visas en lista med alternativ. Välj Felsäkert läge genom att trycka på lämplig siffertangent (vanligtvis 4 eller F4).

För Windows 7:

1. Starta om datorn.
  2. Innan Windows startar trycker du på F8 upprepade gånger tills menyn Avancerade startalternativ visas.
  3. Använd piltangenterna för att välja Felsäkert läge och tryck på Enter.

Steg 3: Kör Bitdefender Uninstall Tool i felsäkert läge

1. Gå till den plats där du sparade Bitdefender avinstallationsverktyg.
  2. Dubbelklicka på verktyget för att köra det.
  3. Välj Ja om du i dialogen Kontroll av användarkonto uppmanas att tillåta att den här appen gör ändringar.
  4. Klicka på knappen Uninstall (Avinstallera) och vänta tills processen är klar.

Uninstall - Bitdefender Removal Has Finished With Errors

Steg 4: Starta om Windows i normalt läge

1. När avinstallationsverktyget har körts klart klickar du på knappen Restart (Omstart).
  2. Låt Windows starta om i normalt läge för att slutföra processen.

Restart

Genom att följa dessa steg bör du framgångsrikt kunna ta bort alla återstående Bitdefender-filer eller registerposter från din dator utan att stöta på några fel.