Åtgärda Bitdefenders installationsfel ”Appen du försöker installera är inte en Microsoft-verifierad app”

När du försöker installera Bitdefender på Windows kan du stöta på felmeddelandet: Den app du försöker installera är inte en Microsoft-verifierad app. Genom att installera appar från Store kan du skydda datorn och se till att den fungerar smidigt. Hämta appar från Store.

Fix Bitdefender installation error "The app you're trying to install isn't a Microsoft-verified app"

Varför du ser det här meddelandet

Meddelandet "Appen som du försöker installera är inte en Microsoft-verifierad app" indikerar att datorn är inställd på att endast tillåta appinstallationer från Microsoft Store av någon av följande anledningar:

• Inställningar för begränsning av appkälla: I Windows 10 och Windows 11 begränsar funktionen Apprekommendationer appinstallationer till de som endast hämtas från Microsoft Store. Den här inställningen är utformad för att säkerställa att endast appar som har granskats och verifierats av Microsoft installeras, vilket förbättrar säkerheten och stabiliteten.
  • S-läge: Om enheten kör Windows 10 eller Windows 11 i S-läge begränsas installationen av appar till de som endast är tillgängliga från Microsoft Store. S Mode är en strömlinjeformad version av Windows som begränsar installationer till appar från Microsoft Store.

Så här åtgärdar du meddelandet "Appen du försöker installera är inte en Microsoft-verifierad app" i Windows

För att åtgärda felmeddelandet "Appen du försöker installera är inte en Microsoft-verifierad app" måste du överväga följande åtgärder baserat på den underliggande orsaken:

Genom att följa dessa steg bör du kunna installera Bitdefender på din Windows-enhet utan att stöta på felmeddelandet Microsoft-verifierad app.