Felsökningsguide: Sociala inloggningsknappar visas inte korrekt på Windows Server

Om du ser tomma cirklar istället för Facebook, Google, Microsoft och Apple-logotyper i inloggningsfönstret i Bitdefender Security-appen för Windows Server, följ dessa steg för att lösa problemet.

Sign in - blank circles

Orsak

Den här situationen orsakas av en Windows Server-inställning som påverkar hur vissa webbelement visas: Förbättrad säkerhetskonfiguration för Internet Explorer (IE). Om du inaktiverar IE Enhanced Security Configuration kan servern visa webbinnehåll på ett mer flexibelt sätt, vilket inkluderar korrekt återgivning av logotyperna för social inloggning.

Lösning - Inaktivera IE:s förbättrade säkerhetskonfiguration

1. Öppna Serverhanteraren

• Klicka på menyn Windows Server Start.
  • Skriv Serverhanteraren och tryck på Enter för att öppna den.

2. Få åtkomst till inställningarna för lokal server

• Klicka på alternativet Local Server i menyn till vänster på instrumentpanelen i Serverhanteraren.

Local server

3. Inaktivera IE:s konfiguration för utökad säkerhet

• I avsnittet Egenskaper på sidan Lokal server klickar du på texten bredvid objektet IE Enhanced Security Configuration.

Fix Blank Circles instead of Social Sign In Buttons on Windows Server

• I konfigurationsfönstret väljer du alternativet Av för både Administratörer och Användare.
  • Klicka på knappen OK.

Fix Blank Circles instead of Social Sign In Buttons on Windows Server

• Klicka på cirkulära pilar högst upp på Serverhanteraren-menyn för att tillämpa ändringarna. Konfigurationen för IE Enhanced Security bör då visas som Off.

refresh

4. Starta om fönstret Bitdefender Sign In

• Stäng och öppna fönstret Bitdefender Account igen
  • Kontrollera om de tidigare tomma cirklarna nu korrekt visar de sociala inloggningsikonerna (Facebook, Google, Microsoft, Apple)

Obs: Om du inaktiverar Internet Explorer Enhanced Security Configuration kan servern utsättas för ytterligare säkerhetsrisker, särskilt om den används för att surfa på internet. Se till att denna ändring överensstämmer med din organisations säkerhetspolicy.

Video handledning

• Så här inaktiverar du IE:s utökade säkerhetskonfiguration

Video: disabling IE Enhanced Security Configuration to fix blank circles instead of social Sign In buttons

Genom att följa dessa steg bör du kunna lösa problemet med att sociala inloggningsikoner saknas i Bitdefender Security-appen på Windows Server.