En guide till Företagsaktivitet panel

Den här guiden är en resurs för att förstå och använda de olika funktioner som finns i Företagsaktivitet panelen.

Vad är instrumentpanelen för Företagsaktivitet?

Kontrollpanelen för Företagsaktivitet, som finns i vänstermenyn i Bitdefender Central, är tillgänglig för administratörsanvändare med en prenumeration på Bitdefender Ultimate Small Business Security. Den ger företagsägare och säkerhetsadministratörer flera verktyg för att övervaka och hantera företagets cybersäkerhet. Genom att erbjuda detaljerade insikter om anställdas aktiviteter, säkerhetsincidenter och potentiella exponeringar hjälper instrumentpanelen till att säkerställa ett omfattande skydd för företagets digitala tillgångar.

Ändring av företagsnamnet

Det organisationsnamn som anges under den första installationen av Bitdefender Ultimate Small Business Security visas högst upp på kontrollpanelen. Det kan redigeras när som helst genom att klicka på pennikonen bredvid det.

Business Activity

Instrumentpanelen för affärsaktiviteter är indelad i fyra avsnitt:

1. Personalöversikt
  2. Säkerhetsaktivitet
  3. Säkerhetsincidenter
  4. Business Assets Exposure

Varje avsnitt ger insikter och kontroller för att säkerställa säkerheten i företagets digitala miljö.

Personalöversikt

I panelen Personalöversikt kan administratörer se detaljer om varje anställd som har accepterat inbjudan att gå med i Bitdefender Ultimate Small Business Security-planen. Detta avsnitt inkluderar:

• Användarnamn: Varje anställds användarnamn för sitt Bitdefender Central-konto.
  • Bitdefender Central-konton: E-postadressen som den anställde använde när han eller hon gick med i Bitdefender-prenumerationen.
  • Användarroller: Information om huruvida användaren är en företagsägare, säkerhetsadministratör eller anställd.
  • Konfigurerade tjänster: Indikationer på vilka tjänster som användaren har konfigurerat, t.ex. Password Manager och Digital Identity Protection. Specifika detaljer om dessa tjänster, t.ex. de e-postadresser som konfigurerats, visas inte för att skydda användarens integritet.
  • Skyddade enheter: Antalet enheter som varje användare har skyddat med Bitdefender-planen.

Business Activity - Employee Overview

Hantera medlemmar

Knappen "Hantera medlemmar" gör det möjligt för administratörer att lägga till eller ta bort personal från Bitdefender-abonnemanget. Den här funktionen är särskilt användbar för att upprätthålla kontrollen över företagets tillgångar och säkerställa att endast behöriga enheter och användare har åtkomst. Om en enhet till exempel av misstag flyttas från personligt utrymme till företagsutrymme kan administratören ta bort enheten från abonnemanget eller återkalla medlemmens åtkomst helt och hållet och därmed stänga av alla inkluderade tjänster i Bitdefender Ultimate Small Business Security-sviten.

Bjuda in medlemmar

Med knappen "Bjud in medlemmar" kan administratörer dela Bitdefender-planen med andra anställda.

Säkerhetsaktivitet

Avsnittet Säkerhetsaktivitet ger en sammanfattning av viktiga säkerhetshändelser inom verksamheten för att hjälpa administratörer att hålla reda på säkerhetsanvändning och efterlevnad bland anställda.

Security Activity

Den här panelen är utformad för att ge snabba insikter utan att vara alltför detaljerad. Aktiviteter inkluderar:

• Antal medlemmar som har accepterat inbjudningar.
  • Användare som har börjat använda lösenordshanteraren.
  • Användare som har skyddat sin brevlåda med hjälp av Email Protection (utan att ange de skyddade e-postadresserna).

Säkerhetsincidenter

Säkerhetsincidenter visas som en grafisk översikt över upptäckter hos alla medlemmar under de senaste 7 dagarna. Detta avsnitt innehåller information om:

Security Incidents

• Blockerade webbplatser
  • Blockerade filer
  • E-postmeddelanden som upptäckts av funktionen E-postskydd

Genom att klicka på knappen "Visa detaljer" kan administratörer få tillgång till en detaljerad sida där de kan se:

• Länkarna till eller namnen på de blockerade filerna
  • Vilken typ av cyberhot som upptäckts (t.ex. farligt, nätfiske)
  • En beskrivning av cyberhotet
  • Namnet på den enhet där upptäckten skedde
  • För e-postmeddelanden visar en räknare antalet e-postmeddelanden som har upptäckts av funktionen Email Protection för konfigurerade brevlådor. Specifika uppgifter om brevlådan eller typen av upptäckta hot avslöjas inte för att skydda användarnas integritet.

Business Assets Exposure

Business Assets Exposure

Avsnittet Business Assets Exposure kontrollerar dataexponering på affärsnivå, vilket omfattar:

• Företagets e-post
  • Kreditkort för företag
  • Företagets konton på sociala medier

Denna funktion hjälper till att identifiera potentiella överträdelser som kan skada företagets rykte genom att möjliggöra riktade attacker. Att hålla reda på dessa exponeringar och vidta åtgärder är avgörande för att upprätthålla en säker och pålitlig affärsmiljö.