Bitdefender Ultimate Small Business Security: Prenumerationsplaner, funktioner och mer

På den här sidan finns information om prenumerationen på Bitdefender Ultimate Small Business Security.

Vad är Bitdefender Ultimate Small Business Security?

Bitdefender Ultimate Small Business Security är ett paket med flera prenumerationer som är skräddarsytt för att tillgodose småföretagens cybersäkerhetsbehov. Med en omfattande funktionsuppsättning, dedikerad onboarding och intuitiva hanteringsverktyg kan småföretagare skydda sina digitala tillgångar utan IT- eller cybersäkerhetsexpertis.

Planen erbjuder omfattande skydd som är speciellt utformat för småföretag, inklusive:

• Enhetsskydd för flera plattformar: Skydda alla dina enheter, från datorer till mobiltelefoner och servrar.
  • Enkel hantering: Upprätthålla säkerheten för ditt team och din affärsverksamhet utan ansträngning.
  • Skydd för företagets tillgångar och rykte: Säkerställ högsta möjliga skyddsnivå för ditt företag genom att förhindra att det associeras med bedrägliga aktiviteter.
  • Rollbaserad åtkomstkontroll - Säkerhetsplanen stöder tre distinkta roller:
    • Business Owner: Fullständiga administrativa rättigheter, inklusive konfiguration och hantering av säkerhetsinställningarna.
    • Säkerhetsadministratör: Liknande behörigheter som Business Owner, men med fokus på säkerhetshantering.
    • Anställd: Begränsad åtkomst, främst för att hantera sina egna enheter och tjänster.
  • Strömlinjeformad installation: Onboarding-processen förenklar installationen för icke-tekniska användare och säkerställer en smidig och säker konfiguration. Företagsägare och säkerhetsadministratörer har ytterligare behörigheter för att konfigurera gruppen.

Prenumerationsplaner

Bitdefender Ultimate Small Business Security erbjuder 4 prenumerationsplaner för att tillgodose olika företagsstorlekar. Företagare kan välja den plan som bäst passar deras specifika behov och budget:

• 3 anställda
  • 5 anställda
  • 10 anställda
  • 25 anställda

Operativsystem som stöds

Bitdefender Ultimate Small Business Security kan skydda Windows-servrar, datorer, Mac-datorer och mobila enheter:

Windows

• Windows 7 med Service Pack 1 och senare
  • Windows Server 2016, 2019, 2022 med Desktop Experience (Standard/RTM, Essentials och Datacenter för 2016 och 2019; Standard/RTM och Datacenter för 2022)

Mac

• macOS X 10.10 (Yosemite) och senare

Android smartphones & surfplattor

• Android 5 och senare

iPhone & iPad

• iOS 12 och senare

Vad ingår i Bitdefender Ultimate Small Business Security?

Bitdefender Ultimate Small Business Security innehåller standardappar och -tjänster, plus flera ytterligare funktioner. Här är vad som ingår i paketet:

Appar & Tjänster

• Bitdefender Total Security: Skydd för Windows-servrar & Windows-baserade datorer.
  • Bitdefender Antivirus för Mac: Skyddar datorer som kör macOS.
  • Bitdefender Mobile Security för Android: Erbjuder säkerhet för Android-smartphones och surfplattor.
  • Bitdefender Mobile Security för iOS: Skyddar iPhones och iPads.
  • Bitdefender Premium VPN: Förenklar och säkrar lösenordshanteringen.
  • Bitdefender Password Manager: Lagrar lösenord på ett säkert sätt i ett separat utrymme för varje anställd.
  • Bitdefender Digital Identity Protection: Övervakar anställdas personuppgifter och identitetsexponering på nätet för att förhindra stöld.

Extra funktioner

• E-postskydd: Säkra upp till 2 e-postkonton per anställd (Outlook, Gmail) för att garantera säker kommunikation.
  • Scam Copilot: AI-driven chatbot hjälper anställda att upptäcka och undvika riktade bedrägerier samtidigt som den ger dem råd om bästa praxis för cybersäkerhet, för att minska risken för att mänskliga fel leder till säkerhetsöverträdelser.
  • Business Assets Exposure: Övervaka exponeringen av viktiga affärstillgångar som företagets e-post, kreditkort och konton i sociala medier (YouTube, Instagram, TikTok etc.) för att förhindra riktade attacker, dataförlust och skador på anseendet.
  • Centraliserad hantering: Visa och hantera alla anställdas enheter, förhindrade incidenter och säkerhetsrekommendationer från en enda plattform.