Hur du stänger av Internet på ditt barns enhet

Som förälder kan det vara viktigt att hantera ditt barns internetanvändning för deras välbefinnande och produktivitet. Oavsett om du vill begränsa skärmtiden, införa digitala detoxperioder eller förhindra åtkomst till olämpligt innehåll kan det vara ett användbart verktyg att stänga av internet på ditt barns smartphone eller dator. Denna steg-för-steg-guide tar dig igenom processen för att tillfälligt inaktivera internetåtkomst på ditt barns enhet med Bitdefender Parental Control.

Steg 1: Logga in på ditt Central konto

Besök https://central.bitdefender.com och logga in på ditt Bitdefender Central-konto.

Steg 2: Gå till Föräldrakontroll

När du är inloggad klickar du på "Parental Control" i menyn till vänster.

Parental Control

Steg 3: Välj ditt barns profil

Välj sedan "Visa detaljer" från barnets profil vars internet du vill inaktivera.

View details

Steg 4: Stäng av internetåtkomst

Klicka på knappen "Stoppa internet" i det övre högra hörnet av barnets instrumentpanel.

Internet kommer att stängas av på alla ditt barns enheter. Denna åtgärd åsidosätter alla befintliga föräldrakontrollinställningar, såsom rutiner, daglig tidsgräns eller tillåtna kategorier.

Stop internet

Steg 5: Återställ internetåtkomst

När internetåtkomst är inaktiverad ändras knappen "Stoppa internet" till "Återuppta internet".

För att återställa internetåtkomst för ditt barn klickar du bara på knappen "Återuppta internet".

Resume internet