Hur man avinstallerar Bitdefender Parental Control på macOS

Denna guide beskriver de steg som krävs för att avinstallera Bitdefender Parental Control på macOS. Oavsett vilken version av macOS som körs på din Mac-dator kommer du att finna borttagningsprocessen för Föräldrakontroll-appen intuitiv och lätt att följa.

Steg 1: Ta bort enheten från barnets profil

Besök https://central.bitdefender.com/ och logga in på ditt Bitdefender Central-konto.

Klicka på "Parental Control" i menyn till vänster.

Gå till barnets profil och klicka sedan på antalet enheter som anges under deras namn.

devices

Leta reda på barnets Mac-dator och klicka på alternativet "Tilldela enhet".

Unassign device

Bekräfta att du vill ta bort den valda enheten från föräldrakontrollinställningarna.

Steg 2: Öppna Finder på Mac

Klicka på ikonen "Finder" Finder ikonen i Dock. Finder är ikonen som ser ut som en blå fyrkant med en smiley.

Finder

Steg 3: Öppna dina program

Klicka på "Program" i sidofältet i fönstret som dyker upp.

Applications

Du kan också klicka på ett tomt område på skrivbordet och sedan klicka på "Gå" i menyraden längst upp till vänster på skärmen och välja "Program" i menyn.

Steg 4: Öppna mappen Bitdefender

I mappen Program hittar du alla program som du någonsin har installerat på din Mac. Dubbelklicka på Bitdefender i listan över installerade program.

Bitdefender

Steg 5: Bitdefender avinstallerare

I Bitdefender-mappen dubbelklickar du på "Bitdefender Uninstaller".

Bitdefender Uninstaller

Steg 6: Avinstallera föräldrakontroll

Ett nytt fönster öppnas där du uppmanas att välja den produkt du vill avinstallera. Bocka i rutan Bitdefender Parental Control och klicka sedan på knappen "Avinstallera".

Uninstall Bitdefender Parental Control - macOS

Steg 7: Ange autentiseringsuppgifter för administratör

Ange ditt Mac-administratörsnamn och lösenord när du uppmanas att tillåta avinstallationen och klicka sedan på OK-knappen.

Password > OK

Steg 8: Vänta på avinstallation

Vänta tills föräldrakontrollen har avinstallerats och klicka sedan på knappen "Stäng".

Close

Bitdefender Parental Control har nu tagits bort från din Mac.