Bitdefender Föräldrakontroll Uppgradering på Android: Steg-för-steg-guide

Android-smartphones och surfplattor som kör Android 5 och nyare versioner som redan är utrustade med Bitdefender Parental Control får den uppgraderade versionen via automatisk uppdatering. När du har öppnat den uppgraderade Bitdefender Parental Control-appen på ditt barns enhet måste du ställa in den nya versionen så att den fungerar korrekt. Den här artikeln innehåller en steg-för-steg-guide för att bevilja nödvändiga behörigheter för att den nya Parental Control-appen ska kunna köras på Android.

Steg 1: Ge VPN-behörigheter

Först måste du tillåta VPN-åtkomst för att filtrera onlineinnehåll på ditt barns enhet. Tryck på "Nästa", välj "Tillåt" och tryck sedan på "Tillåt hela tiden" för att lägga till VPN-konfigurationer.

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android 1 Allow VPN Allow VPN

Steg 2: Ställ in platsdelning

För att hjälpa till att lokalisera ditt barns Android-enhet i ditt Bitdefender-konto trycker du på "Nästa", "Tillåt" Platsåtkomst och väljer alternativet "Tillåt hela tiden".
Bitdefender Parental Control Upgrade on Android Allow Location access Allow all the time

Både VPN- och platsbehörigheter kommer att visa en grön bock. Tryck på "Slutför installation" och sedan på "Nästa".

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - Finish setup Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - All set

Steg 3: Ge administratörsrättigheter för enheten

Ge nu administratörsrättigheter till Bitdefender-appen för att förhindra att ditt barn avinstallerar Bitdefender Parental Control.

Tryck på knappen "Ange behörighet".

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - Set admin rights

Tryck på knappen "Slutför" för att avsluta installationen av Bitdefender Parental Control.

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - Finish

När du har slutfört dessa steg på barnets Android-enhet är uppgraderingen klar.

Som förälder kan du nu övervaka ditt barns onlineaktiviteter och visa användningsstatistik via instrumentpanelen för föräldrakontroll på webbsidan Bitdefender Central.